I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, April 27, 2012

hati busukkkkk!!!

  • hello semua..! cik comel dtg semula ke site cik comel sendri..haha.. tersangat2 la bz kan..xberkesmptan nk sggah disini hupdate pe2 yg pat0t..! 
  • jgn xtahu.. next sem cik nak p nagjow dah.. nk p praktikum.. urghh..! bila pikir2 kan.. maka tersgt2 la berdebor tahu x...!
  • huhuhu...nk kongsi cte sedey sgt2 sem ni..so kt blog je la i tulis yeahhh....! T_______________T (kasi pnjng nmpk sikit tgh tol2 sedey)
  • emmm xmo cte cntan2 skrg ni, fokus ckit. sbb sem ni serabot aw..! em tp law nk ckp en K mmg xkan hbis la.. he comes n brighten my life..! awesome seketika =,=... aahh! merapu sudah... wawawawa......xmo nangis ag nieh..! hurmm law sedey sal bf laen kan2..ni cte law kawn sendri yg sma k0s, 0pc0z la sma sem kan, sama minor, sama umah ag yu..! nsib x sama blik jerk..! sedey nya tersgt2 la..errr.. ch0p! law owg de prasaan la, dia akn sedeh law pe yg cik comel nk cte sat je ag nieh..! 
  • sem ni,jadual aku leh je nak sama dgn gengz aku.. m0re better law ak dgn dowg..tp sem lpas dia beria2 ajak sekali lah.. ajak dok sekali la.. ak pon xpikir pe2.. time je.. time laamaran..kuikuikui...eh2..cte sedey ni....smbung blik keyh..! so aku jd lah tersama semuanya sem ni dgn dia..T__T
  • The beginning: ahakx...! seceria, sehepi, sebahagia, setenang, sedamai dan sewaktu dgn nye la yg ak ase.. best gak dok seumah dgn dak baik cm dia kan2...! aku pom jd baik..TAPI SYG SERIBU KALI SAYANG, pans tidak smpi ke ptg, taufan melanda dlm diri, gelodak, sakit hati, segala2nya laah tlh berlaku.....
  • yuhuuu... actually dia ade prgai negatif yang wt ak xsuka sgt2... law xnyusahkan ak xpe gak..ni tersgt2 la ak bertmbh skit hatiiii....! 
  • 1) jnis memaksa.. cth ak nk wt esemen dy leh ajk ak men dam.. sekali dua kali ak folow je.. lama2 nyamph weh.. cm xphm bhasa.. erm bnde kecik mgkin..tp law da memaksa aje, ak ni xde hak ke nk wt kputusan.. da r tgh men dok sebok la sms dgn laki diaaa...! so ak tggu la ko bls msg2 laki ko cm kayu,... so fed up beb!! 
  • 2) buat aturan suka2 ati : bnde ni ag ak x ske.. pukul ni kita wt yg ni, pkul ni kita wt yg ni.. azie kna mkn syur taw,, mkn ni bg hbis.. azie hbiskan lauk ni jgk..!! azie tu azie ni...! LEMAS............!  ak anak ko ke weh!! 0pc0z xkan...sesuka ati dan sesdp rasa knor je nk desak2 aku...! 
  • 3) experesi muka : wahh! ini ak xleh tahan ni.. sbb air muka owg ikhlas, nmpk pd mukanya.. ini muka, ketat, sembab, kelat ak tgk pon meluat je lahh.. apa xnye..muka xpuas aty r sng cte.. nk cr gado xde hal waaii dgn ak...! aku sndri xphm dia nya muka ni.. 
  • 4) xde bahasa: sng cte biadap gak dia ni... sbbnya aku ni tggul gaknya, pe slhnya law ak mmbe ko kn2, law ko nmpk ak dpn2 mte ko ni, nk kuar 2 ckp r sumthing, ni wt xnmpk je.. beria2 sgt2 nk kuaarr...! ne laah jnji ko dlu 2 kan2..kononnya sush sng sama2 ...kepala abah kaww laah...ini ke kwn.....!!
  • 5) dpt mmber baru member lama tggl: ni lg 1 hal.. ak ni kekdg tjuk baik gak kan, at lez law de pape ak leh tolong ak tolong, tp skunk ni da de mmber len, dok la berkepit kesana sni dgn dia.. er xde lah istilah jeels langsung law dia berkepit 2 pon.. tp blik pd pktaan mmber.. ! ape guna ko ajk ak dok seumah law ko nk aku skit aty je..ape la slhnya, bersama2 dlm segala hal.. 
  • ini, law ak xtgur, balik2 wt bodoh je dgn aku...adohaai.. smpi mati pon prgai ko 2 xubh xde owg suka..! 
  • hurm ada gak rupanya yg tertanya2 knp ak leh skali dgn dia kan.. rupanya dowg da terkena dlu dgn prgai nauzzubillah dia ni.. aku je menilai yg baik2 slama ni kt dia..atlez ak kna sejibik trus, nk2 ak dok seumah kan2... walaaahwehhh...! byk nk gtaw prgai dia.. em mengaibakn ke? dose heh? xpe la.atlez ak dpt lauhakn sumthink kt cni drp ak pendm..ak xmention nma spe2.. so, c00l je laah...
  • 2mggu je ak ase ok.. lpas dr 2 smpi ke hri ni prgai dia xpnh nk berubah.. sush kan law dpt kwn kepala btu n ptgkan diri sendiri demi kepntgan dri...kekdg ak tgk kesian kwn dia yg dia bru rpt 2..sbb dia nk dpt benefit je dr dia.. yelaahh bdk 2 baik.. ikut je la law dia ckp ape2..sng nk ajk kmna2.. mklum ah mmbe dia ni kurg berjln ckit,, kekdg ak tgk dia ni, gedix gak la.. pastu cra dia nk grab sum0ne utk dkt dgn dia, dia tjuk la aksi baik2 dia.. xtaw la buat2 ke ape.. wallahualam.. 
  • hah!! lagi 1 kes..! aku bengang gile, xpasal2 ak nye presentation sem ni slh semua ak ase idea diaaa........! damn..ak nk g klas malu gle beb..awl2 sem ak aktif, skunk slow da..mmg malu sgt2...!! tu 2 ikut sgt kpla diaa....!!!! aku benci la owg cmni..ak xbnvci ko sbb tuhan wjudkan ko, ak bnci ckap ko yg burukkkk!! 
  • sekali law owg ajar ak kuang ajar,ak time tp law owg da wt onar mcm2 ak xkan maafkan weh...sendiri sedar kan silap.. aku wt baik dpn je...xmgkin hati ak nk baik2 dgn ko...........!! serik mungkin... xsggup nk kna ag,..puas nangis...! kecewa...menyesal smua ada................! 
  • hurmm so settle da sesi luah perraan..nk out da... bye2..........! =)

No comments:

Post a Comment