I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, February 27, 2011

semakin hari samkin sayg,,,,smkin hr smkin cnta.....mood: jiwang bai......


haaaaiiiiiiii semuaaa........
hehehe........what ups..... lalalaa..... sy sng hati sbb org yg sy syg...syg kt sy....hehe....
ini lah cinta...smga sy bhagia dgn die...dugaan dan cabaran yg mendtg ni kita aggap sbagi penguat hubungan dan ksih antra kite yee......

spt lagu dlm video ni......sy suke lirik nye...!! lagu ni khas utk die....biar die taw ape yang sy rasa skrg....haaaa.....die jampi sy ni....isshhh bape beso la die gne kemenyan utk wat sy rindu kat cik abg ni..........
.setiap bait kata dalam lagu ni mmg utk die.....khas..!!!!! 
kekdg ade perkara yg kita kena yakin kn dgn benda yang lain......

sy nk die tahu, walau pe pon yg terjadi dan berlaku, sy xkn cr lain..dan jika gagal cnta sy kali ini, sy pernh berjnji yg sy xkn bercnta ag......!!!

itu jnji sy dlu....

haaaaaa.....nk liriik lagu ni x......jum kita hayati....sy letak kt bwh ni jp ye.....kite tgk sme2.....okehhh.....


Nyanyian Rindu Buat Kekasih

Artist: Data
Tiada yang lain yang ku cinta
Hanyalah padamu
Tiada yang lain yang ku rindu
Hanyalah dirimu
Dikaulah permata yang bersinar
Di kala ku kesepian

Tiada yang lain yang kumahu
Hanyalah kasihmu
Tiada yang lain yang kupuja
Hanyalah dirimu
Tak mungkin aku berpaling
Berpaling mencari yang lain
Tak mungkin aku biarkan kau merana

Aku cinta kepadamu sepenuh hati
Janganlah kau ragu kasih
Ragu padaku
Sejujur niatku niat bersama
Selama-lamanya
Janganlah kau pergi kasih
Pergi dariku

Kunyanyikan lagu rindu
Buatmu kekasih
Ku baca puisi syahdu
Puisi kita...
Ku ingin kau di sampingku
Untuk sama-sama
Melayarkan bahtera cinta yang terbina
Oh! Kekasih... dengarkanlah
Bila aku tersiksa kaulah penawarnya
Bila kau terluka akulah penyembuhnya
Kita sama-sama sudah jatuh hati jatuh cinta...

Tiada yang lain yang ku cinta
Hanyalah padamu
Tiada yang lain yang ku rindu
Hanyalah dirimu
Dikaulah permata yang bersinar
Dikala ku kesepian

Tiada yang lain yang kumahu
Hanyalah kasihmu
Tiada yang lain yang kupuja
Hanyalah dirimu
Tak mungkin aku berpaling
Berpaling mencari yang lain
Tak mungkin aku biarkan kau merana...
Adienda Ku Tomey
ayoooo....xtahuuuuuuuu gmbar spe sbelah uhh.................ee.............sesat lak......ishkk33...!!!!
ok lah u ol....i nk g clas n nk finish2 my assgment...nak submit dah ni...week ke 9/10 i jd GILE sbntar....
kesian die nnti...ag besor le perang gaknyer....!!!!!!

Friday, February 25, 2011

yo...wasssap3!!!! guyss... hw are u feel now??? hehehehe

wow....so buzy cik  azie kita ni....hurmm mmg bz...nk kene bhagikan masa wif akdamik, koko, persatuan andddddddd the first one is of coz my bf yg sentiasa memahami...hurmm memahami ke??? entah...wat2 phm je le en arduka yerk....
haha.... xtaw la nk ckp... sal bf?? da ramai da kantoi ak ni da x single ag...haha...tp de ag yg xpraasan...ak da couple..xpe la..bior lahh....ade sowg senior ak ni, yg dlu mmg xpnh tgur...juz syum2 kmbing je...mklum la...ak ni pgawas yg grg mcm singe..ne ade nk dekat...haha smua cabot lari..nk2 tyme jaga kwsan lrangan...mmg kompom mcm2 de yg kene dgn ak...ne la ak ni org x knl tyme sek dlu....xpe la 2 cte sek..sme gak kat u...ak kump kwn2 ble ak join aktv... xkire laki ke pmpuan..ak enjoy jer...tp ak ade batas2...x over2 pon...juz borak isu semasa ttg pendidikan n mcm2 ag la... ak kene jaga batas, ak seorg mahasiswi dan ak juga seorg ank gadis yg memikul amanah drp keluarga dan x terlupe gak ak da ade yg punye...!!

kantoi ak da ade bf, sbb fb la...x slh pon..mmg ak nk owg taw..tp cme b42 ni ak mls nk kecoh2...xske la beb nk wt citer nk gtaw smua org yg ak da kapel....org tnya ak,mmg ak ske ckp ak sigle...sbb ak xde ikatan ag dgn die...!! juz couple je...bese la 2...ramai la yg boo ak...nk2 kawn lelaki ak...pas ni dowg ckp xleh la nk lepak salu, nk kuarr dgn ak.....haikkk!! pelik bin ajaib gak.... npe alk x bleh?? mak i bg je i nk g kuar ne2...dgn kwn2 i...so...relex k....bf i pon akan phm satu msa nnti i ni jnis cmne...org kata kan cnta 2 lahir dr hati...i ni bkn sng nk jtuh hti kt seseorg..bile i da jatuh hati...jtuh la trus..sush nk naik2 aty ni....haa....so, i leh bezakan antra cnta kepad kwn dan cnta kpd yg tersyg..!! dun worry dear..i still wif u.....

hurmm...  sejk dia hdir....ak rse hdup ak berubh...ade yg bg smagt kt ak...ade smgt wt assgment, ade smgt nk wt keje len.... n skunk ak da jrg jd pelupa...law x dlu...note keliling tmpal kat dinding....!! terpkse...dan terseksa kerna ade pykit pelupa...ni la org kata...bila ade seseorangan yg menyayangi dan mencintai kita degn ikhlas, dia akan bri smgat kat kita secara otomatikk...!! ak harap hubgan kami kekal hgga ke akhir hayat....ak bleh related kan kegembiraan pd mke ak dgn aty ak... byk yg berubh dlu dan skunk....

hurmm....mcm2 yg kita lalui dlm hidup ni kan...dlm hubgan pon de pasg surutnya....haiissshhh..... xtahu la..........bkn nk ckp pe.. kita kan manusia, hanya mampu merncang dan mencipta rancangan...selebihnya ketentuan Allah.....walaupun kita cintai seseorang itu, tetapi jika Allah tidak mengingikannya maka xjdlah hubungan yang pnjg... ak pon sentiasa berjaga2... kerna byk perkara yg mungkin bleh terjd atas kehendak-Nya... kita hanya hmba kepada Dia hanya mampu berdoa dan bertawakal...

ok leh.................miz tomey nak out dahh........hoho.....lme2 ag nti tyme free cik tomey post pape ag yerk...skunk bz sgt2....assgment smua nk hntr..phm2 je la...dak2 u ni kalu da hujung2 sem ni mmg semua kalut...dgn program2 lagi..asgment yg bertimbun ag...hurmmm prah2 otak,,,, tyme exam nk prh jugak ag....
lagi png dgr cite sem ni xde revision week,...oh my godness...!!!!

thankz 4 reading and visited my blog....see u next post....cahhhwwww chhiinn chawww....

Saturday, February 5, 2011

eloop guyszz

haiii semua...lpas cuti CNY nie...bercuti dgn esemen yg berlambak2...poning kepala mak.... hahaha....
hurmm kali ni blik ke tm awal..balk dgn pnuh smgt...hehe...
tp xtaw la npe skunk de rse cm sedih lak....huk3... mgkin lpas dgr cite pasl die dgn tng die kot....sad3...!!!
mulut die kata x syg da kt tng die..tp hati ak kuat menyatakan paling kuman pon msti ade pnyer prasaan syg die kt tung die 2.... ak pnh kot rse mende ni...lagi la plak ak lum ag tng... bru couple...lame la tyme ak couple dlu..2 yg cinte cm nak mati 2....hurmm last2..tuhan kata 2 bkn jodoh ak kn....law ak pon leh frust tyme 2, ni kan die yg da pikir2 pasal wedding n da jd tng da pon...of coz la syg 2 msti ade laahhh kn....

SUSAH3!!
mmg sush nk caya...ak pon b4 ni sush nk caya dgn lelaki2... baik cmne pom..tp last2 hati ak leh plak sgkut dgnn die... WHAtS gOINg On....!!! is dtaz my fales...coz jtuh cinta kat die.... silp ak ke, izinkan diri ak di kenali.......
kalo leh ak xmaw lah nanges ag sbb lelaki... pnat dah..!! sbb 2 ak sush nk caya cnta........

syag 2 kat mulut je kan...law nak yg lahir dr aty memg tersgt3 lah sush....verryy dificulted..........!! ape yg hrus ak wat ni...... die lelaki leh je law nk tggal kan ak cm 2 je n pilih pompuan len yg lbh cntik ag.......huhuhu....

hurmmm..ckp pasal cntik..!! b4 ni ak xpernah pon de owg kutuk ak....
law xnak ak jgn kutuk ak....nyesal ke knl dgn ak niee?  mmg ak x smpurna pon...ak xpnh pon nk sekt die utk pilih gurlzz len....hurmmmm.............................

ak makin buntu r dgn jalan yag ak pilih ni...ingt kan jalan ni lah jlan yg btul n jln yg bleh bg kebahagiaan tp...ak rse mcm mkin sush r,,,,

mood: with air mata bercucuran......rse diri tersgt hinaa..... n rase mcm kerdil je....
i'm not perfect person, but i always give da best 2 u.....
i'm not a beautiful gurlz, but i still have feel to sad wif words what u said......................
itz very hurt.....